***       Водещите вечерни новини       на 28 септември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 28 септември 
Коментари Харесай

Водещите новини! „Путин вече води война срещу собствения си народ“. Руски дипломат: Не може да става и дума за дружба с България


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 28 септември    

 

„ Трябва да има следствие на прокуратурата. Гешев охранява едни и натиска други, а на нас ни би трябвало неутрална прокуратура, уточни съпредседателят на " Демократична България “ “.

„ Путин е нарушител, няма път към бърз и дълготраен мир, без Путин да бъде спрян. Неговият опит да наложи правото на силата и закона на джунглата в цяла Източна Европа би трябвало да бъде спрян. Не може да има никакви нюанси и снишаване по тази тематика. Путин към този момент води война против личния си народ, по тази причина бягат и руснаците, съобщи той “.

***

„ Би било огромна неточност Москва в този момент да се съгласи с настояванията на България Русия да възобнови доставките на газ при предходните условия, откакто от София бяха изгонени седемдесет дипломати ", написа професорът от МГИМО, посланик и някогашен зам.-министър на външните работи на Русия Сергей Крилов в публикация, озаглавена " Новият ред ", оповестена от сп. " Россия в глобальной политике " и представена от dir.bg.

***

Грешка…

***

***

Едните другари на режима в Москва…

***

И в страната на другите другари на режима в Москва…

***

" … след приложимост на високорисково наркотично вещество метамфетамин, както и че си е служел с табели с регистрационен номер, сложени на управлявания от В. Г. автомобил, които табели били издадени за друго моторно транспортно средство ".

***

Тръбата е напът да проработи 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР